Logotyp på utskrifter

Hassela Movement

Film om projektet Hassela Movement, som ingår i sysselsättningsinitiativet för unga. 

 

Hassela Movement vänder sig till unga i åldersgruppen 15-24 år som står utanför arbetsmarknaden och studier och syftar till att utbilda dessa till barn- och ungdomscoacher med mål att deltagaren ska bli självförsörjande i sysselsättning genom arbete eller studier.

 

Reportaget låter projektdeltagare, projektägare, samverkansaktörer och arbetsgivare berätta om varför de utifrån sin synvinkel upplever att det är ett bra projekt.

Kompletterande filmer 

Det finns även fyra kompletterande filmer. En film om och med ungdomarnas egna berättelser samt en intervju med Armin och en intervju med Hoda. Det finns även en längre film med intervjuer med de vuxna runt projektet.

Mer om projektet

Hassela Movement har visat sig vara en effektiv insats som genom ett medvetet relations- och motivationsarbete tillsammans med yrkesinriktad tillämpning ökat ungas anställningsbarhet och med goda resultat fått ut unga i sysselsättning på arbetsmarknaden eller i studier. Här kan du läsa om projektet i vår projektbank.

 

Till projektbanken

Projektfilmer

Har ni en film från ett socialfondsprojekt i den här programperioden, som presenterar vad ni har gjort eller kommit fram till? Skicka e-post till webbredaktion@esf.se.